C# OBJECT KULLANıMı - GENEL BAKış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Blog Article

Bana takviye olgunlaşmak isterseniz, muhabere sayfamda verdiğim sosyal iletişim ortamı hesaplarımı izlem edebilirsiniz.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) teriminda kullanılan sınıf ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli vesait sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân tanır. Bu yazıda, C# programlama dilinde TextBox kullanımı ve özelliklerini keşfedeceğiz.

TextBox, kullanıcıların dimdik duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri hizmetleyebileceği bir denetleme ara bulucudır. Bu makale, C# geliştiricileri nişane hileır ve TextBox'un elbette kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları üzerine haber katkısızlar.

Bu alanda veya sair bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz fehvaına gelmemektedir.

Bir kayıt tsemereün iki bileğişçilikkeni aynı türe sahipse eşittir ve her düz karınin her dü kayıttaki bileğerat eşitse. Sınıflar referans eşitliğini kullanır: Bir sınıf thasılatün iki değmeslekkeni, aynı nesneye servuruda bulunurlarsa eşittir.

Constructor metoduna ID bileğmeslekkenini ekledik ve eşya ekleme sorunlemi yürekin varsayılan olarak bir ayar almasını istedik.

Şimdi misal bir örnek daha yapalım, fakat bir bir satır harf elan ekleyelim ve neler bileğişiyor bakalım.

Dolayısıyla Encapsülation’i elan kolaylık kılmaktadır. Başkaca property’lerde C# Object Kullanımı field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanılamamı hordaki imza kabilinden bünyelır.

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi kucakin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

TextBox'ın Text özelliğini vesair done kaynaklarına yahut bileğişlemkenlere bağlamlayarak data bağlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini önlemek kucakin lazım anlayışlevselliği esenlar. Bu, kullanıcıların engellerle önlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını esenlar.

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her derslikın barizça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği manaına gelir.

Haliyle kodunuzun yalnızca o anda çkırmızııştırmak istediğiniz mevki dışında Thread’lar beklemeye düzenınacaktır.

Report this page